ПЪЛНОТО КОМФОРТНА КНИГА (Paperback)

ПЪЛНОТО КОМФОРТНА КНИГА By Нина Ч&#10 Cover Image
$44.97
NOT on our Shelf. Order now!

Description


Когато имате нужда от топла и успокояваща храна, няма нищо подобно на класическите ястия за комфортна храна, които да свършат работа. А с ПЪЛНОТО КОМФОРТНА КНИГА ЗА ХРАНАвече можете да се насладите на любимите си комфортни храни в уюта на собствения си дом.


Включваща 100 уютни и вкусни рецепти, тази готварска книга съдържа всичко от класически Mac и сирене до обилна телешка яхния до кремообразен пилешки пай. Тези ястия със сигурност ще стоплят душата ви и ще ви накарат да се почувствате добре отвътре и отвън.

В допълнение към рецептите, ПЪЛНОТО КОМФОРТНА КНИГА ЗА ХРАНАсъщо включва съвети и трикове за създаване на перфектните комфортни ястия, като например как да направите най-кремообразното картофено пюре или най-хрупкавото пържено пиле.


С красиви пълноцветни снимки и лесни за следване инструкции, тази готварска книга е идеална както за опитни готвачи, така и за начинаещи. Така че, независимо дали сте в настроение за нещо сирене, обилно или просто вкусно, ПЪЛНОТО КОМФОРТНА КНИГА ЗА ХРАНАще ви помогне.

Product Details
ISBN: 9781835000472
ISBN-10: 1835000479
Publisher: Not Avail
Publication Date: April 18th, 2023
Pages: 248
Language: Bulgarian