Ugodna kuhinja. Klasični i kreativni recepti za udobnu hranu (Paperback)

Ugodna kuhinja. Klasični i kreativni recepti za udobnu hranu By Emanuel Juric Cover Image
$42.99
NOT on our Shelf. Order now!

Description


Ne postoji nista bolje od dobrog jela za ugodnu hranu koje ce vam zagrijati dusu i izmamiti osmijeh na lice. Bilo da se radi o zdjeli kremastog maka i sira, izdasnom goveđem gulasu ili kriski tople pite od jabuka, ugodna hrana ima način da sve na svijetu učini da se osjeca dobro.


U ovoj kuharici sakupili smo 100 nasih omiljenih recepata za ugodnu hranu koje cemo podijeliti's vama. Od klasičnih jela koja se prenose generacijama do kreativnih obrada starih favorita, ova kuharica ima za svakoga ponesto.


Recepte smo podijelili u četiri dijela: doručak, ručak, večera i desert, tako da mozete uzivati u ugodnoj hrani u bilo koje doba dana. Započnite svoje jutro's hrpom pahuljastih palačinki ili zdjelicom slanog slozenca za doručak. Za ručak kusajte klasični sendvič sa sirom na zaru ili zdjelu kremaste juhe od rajčice. Dođite u vrijeme večere, pripremili smo vam recepte za sve, od mesne struce do pilece pite do pečenog zitija sa sirom. I ne zaboravite desert Priustite si krisku čokoladne torte ili topli kolač od bobičastog voca.


Svaki recept u ovoj kuharici uključuje korak-po-korak upute i prekrasne fotografije, tako da mozete točno vidjeti kako vase jelo treba izgledati. Također smo uključili savjete i trikove za postizanje savrsenog okusa i teksture, tako da mozete's lakocom rekreirati ova klasična jela.


Stoga, pođite's nama na putovanje svijetom ugodne hrane i otkrijte radost i udobnost koju ova jela mogu unijeti u vas zivot.

Product Details
ISBN: 9781835513927
ISBN-10: 1835513921
Publisher: Emanuel Juric
Publication Date: August 14th, 2023
Pages: 260
Language: Croatian