Prijetna kuhinja. Klasični in ustvarjalni recepti za udobno hrano (Paperback)

Prijetna kuhinja. Klasični in ustvarjalni recepti za udobno hrano By Katja Kovačič Cover Image
$42.99
Not currently on our shelf. Special Order - Price Subject to Change

Description


Nič ni tako kot dobra tolazilna jed, ki vam ogreje duso in vam privabi nasmeh na obraz. Ne glede na to, ali gre za skledo kremastega maka in sira, krepko govejo enolončnico ali rezino tople jabolčne pite, udobna hrana poskrbi, da se vse na svetu počuti prav.


V tej kuharski knjigi smo zbrali 100 nasih najljubsih receptov za udobno hrano, ki jih delimo z vami. Od klasičnih jedi, ki so se prenasale iz generacije v generacijo, do kreativnih preobratov na starih priljubljenih, ta kuharska knjiga ima nekaj za vsakogar.


Recepte smo razdelili na stiri dele: zajtrk, kosilo, večerja in sladica, tako da lahko uzivate v prijetni hrani kadar koli v dnevu. Začnite jutro's kupom puhastih palačink ali skledo slane enolončnice za zajtrk. Za kosilo poskusite klasičen sendvič's sirom na zaru ali skledo kremne paradiznikove juhe. Ob večerji smo vam pripravili recepte za vse, od mesne struce do pisčančje pite do pečenega zitija's sirom. In ne pozabite na sladico Privosčite si rezino čokoladne torte ali toplo jagodičevje.


Vsak recept v tej kuharski knjigi vključuje navodila po korakih in čudovite fotografije, tako da lahko natančno vidite, kaksna naj bi bila vasa jed. Vključili smo tudi nasvete in trike za doseganje popolnega okusa in teksture, tako da lahko z lahkoto poustvarite te klasične jedi.


Zato pojdite z nami na potovanje po svetu udobne hrane in odkrijte veselje in tolazbo, ki ju lahko te jedi prinesejo v vase zivljenje.

Product Details
ISBN: 9781835513941
ISBN-10: 1835513948
Publisher: Katja Kovačič
Publication Date: August 14th, 2023
Pages: 262
Language: Slovenian